Ο Miguicho – μια ιστορία έμπνευσης για όλους.

Όλοι μας συναντάμε στην ζωή μικρές ή μεγάλες δυσκολίες, που συνήθως προσπαθούμε να τις ξεπεράσουμε. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που η δυσκολία που πρέπει να ξεπεράσουμε φαντάζει μεγάλη… μέχρι την στιγμή που ακούμε κάποιον άλλο με ποιο σοβαρά προβλήματα.

 

Ένα υπέροχο βίντεο που βασίζεται σε αυτή την λογική και πως δεν πρέπει να τα παρατάμε, αλλά να συνεχίζουμε θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας αυτή την εβδομάδα.

Το βίντεο είναι από την σελίδα Nass Daily στο Facebook και αναφέρεται σε ένα άνδρα από το Εκουαδόρ που δεν το λες και πολύ τυχερό. Τον 68χρονο Miguicho!

Όπως αναφέρει και το βίντεο, ο Miguicho:

  • Έχασε την μητέρα τρείς ημέρα μετά την γέννηση του σε ένα σεισμό.

  • Επειδή ο πατέρας του ήταν φτωχός δεν μπόρεσε να το στείλει στο σχολείο, μέχρι που ένας πλούσιος ζήτησε να τον πάρει κοντά του για να τον στείλει σχολείο.

  • Ο πλούσιος άνδρας όμως τον πήρε μαζί του στα νησιά Galapagos που είναι γνωστά για το γεγονός πως είναι άγονα. Εκεί τον εγκατέλειψε μέσα σε μια βάρκα στην μέση του Ωκεανού. Ο Miguicho για να επιβιώσει αποφάσισε να γίνει ψαράς.

Αν νομίζεις πως αυτό ήταν η περιπέτεια του κάνεις λάθος. Έχει και συνέχεια!

  • Στα 35 του ενώ ήταν για ψάρεμα με την βάρκα του, η μηχανή  χάλασε με αποτέλεσμα να βρεθεί για 77 ημέρες στην μέση του ωκεανού μόνος του να περιπλανιέται μέχρι που τον έσωσαν.

  • Επιστρέφοντας στο Εκουαδόρ, μπήκε φυλακή διότι δεν μπορούσε να πληρώσει τα χρέη του!

  • Όταν αποφυλακίστηκε έπεσε σε κατάθλιψή με αποτέλεσμα να γίνει αλκοολικός για 12 χρόνια!

Χωρίς υπερβολή πολλοί θα τα παρατούσαν με όλα όσα πέρασε ο MIguitso, κάτι που ο ίδιος δεν έκανε σε καμία περίπτωση.

Δείτε το βίντεο και ανακαλύψτε, εμπνευστείτε από την δύναμη ψυχής κάποιου που κατάφερε στην ηλικία των 52 ετών να ξεκινήσει από την αρχή την ζωή του και γίνει ένας από τους ποιο γνωστούς κατοίκους του Εκουαδόρ!

 
 

Αν το παραπάνω άρθρο σας άρεσε μπορείτε και εσείς να το μοιραστείτε με τους φίλους σας ή την οικογένεια σας, στέλνοντας το με mail ή κοινοποιώντας το στα social media σας.

Αυτό θα βοηθήσει και άλλους ανθρώπους να μάθουν για την Ιδιωτική Ασφάλιση και τα οφέλη της.

Τέλος μην ξεχάσετε να με ακολουθήσετε σε Facebook, Instagram, Likendin ώστε να ενημερώνεστε για όλα τα νέα άρθρα που δημοσιεύονται κάθε εβδομάδα.

 
Orfanidis Α. Nikοlaos

Είμαι ο Νίκος Ορφανίδης, Ασφαλιστικός Πράκτορας από το 2001.

Είμαι παθιασμένος με την δουλεία μου. Είμαι υπερήφανός και αγαπώ όλα αυτά που η ιδιωτική ασφάλιση προσφέρει σε όποιον αποφασίσει να την κάνει κομμάτι της ζωής του. Μου αρέσει να μοιράζομαι μαζί σας όλα όσα γνωρίζω για την δουλεία μου και τον κλάδο της Ιδιωτικής Ασφάλισης.

Επιπλέον μου αρέσει να δημιουργώ περιεχόμενο, για αυτό και στην σελίδα μου θα βρείτε το προσωπικό μου blog και τα επεισόδια από το podcast “Ο Ασφαλιστής”.

Μπορείτε να με ακολουθήσετε σε Facebook, LinkedIn , Instagram καθώς και στο Spotify.

https://www.orfanidisnikolaos.com
Previous
Previous

“Άστο μην το μελετάς τώρα. Είναι γρουσουζιά σου λέω”.

Next
Next

Οι υποχρεώσεις μου προς την τράπεζα, για το στεγαστικό δάνειο.