Απλά ένας ασφαλιστής!

orfanidis-nikos-asfalistis

Απλά ένας ασφαλιστής!

Πολλοί με φωνάζουν ασφαλιστή, άλλοι πράκτορα και άλλοι απλά με το όνομα μου. Η αλήθεια είναι πως ακούω στα πάντα και ανταποκρίνομαι σε όλα.

Η αλήθεια είναι πως τις περισσότερες φορές η ιδιότητα του ασφαλιστή κυριαρχεί πάνω μου.

Ασχολούμαι καθημερινά με τα ασφαλιστήρια συμβόλαια των πελατών, επικοινωνούμε τηλεφωνικά ή μέσω πλατφόρμας, ετοιμάζω παρουσιάσεις για τα ραντεβού μου και βρίσκω τις κατάλληλες ασφαλιστικές προτάσεις για τον κάθε ένα πελάτη ξεχωριστά τυπώνοντας τους προσφορές.

Όμως υπάρχουν στιγμές που κάνω πολλά παραπάνω από έναν ασφαλιστή.

Κάνω πράγματα ποιο ουσιαστικά με όλους εσάς. Συζητάμε και ανταλλάζουμε απόψεις. Γελάμε και μερικές φορές (όχι πολλές) στεναχωριόμαστε αλλά και θυμώνουμε μαζί.

Επικοινωνούμε και στηρίζουμε ο ένας τον άλλο. Ξεχνάμε την σχέση του πελάτη – ασφαλιστή. Αυτό είναι ίσως και το ποιο αξιόλογο κομμάτι της καθημερινότητας μου.

Απλά ένα ασφαλιστής - Ορφανίδης Νίκος

Σας ευχαριστώ που ακόμη μια χρονιά με στηρίξατε και με εμπιστευτήκατε. Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά που όλοι δοκιμάσαμε τις αντοχές μας (σωματικές/ψυχικές), και ευτυχώς τα καταφέραμε.

Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς θέλω να σας ευχηθώ η νέα χρονιά να βρει κάθε έναν από εσάς το ίδιο δυνατό όπως ήσασταν το 2020.

Το 2021 να σας φέρει πολλές χαρές, να γεμίσετε την καθημερινότητα σας με αισιοδοξία και να έχετε την Υγείας σας. Να χαρείτε την νέα χρονιά μαζί με όποιον αγαπάτε και νοιάζεστε.

Καλή χρονιά να έχουμε.

 

Orfanidis Α. Nikοlaos

Είμαι ο Νίκος Ορφανίδης, Ασφαλιστικός Πράκτορας από το 2001.

Είμαι παθιασμένος με την δουλεία μου. Είμαι υπερήφανός και αγαπώ όλα αυτά που η ιδιωτική ασφάλιση προσφέρει σε όποιον αποφασίσει να την κάνει κομμάτι της ζωής του. Μου αρέσει να μοιράζομαι μαζί σας όλα όσα γνωρίζω για την δουλεία μου και τον κλάδο της Ιδιωτικής Ασφάλισης.

Επιπλέον μου αρέσει να δημιουργώ περιεχόμενο, για αυτό και στην σελίδα μου θα βρείτε το προσωπικό μου blog και τα επεισόδια από το podcast “Ο Ασφαλιστής”.

Μπορείτε να με ακολουθήσετε σε Facebook, LinkedIn , Instagram καθώς και στο Spotify.

https://www.orfanidisnikolaos.com
Previous
Previous

Θέτοντας νέους στόχους το 2021: “Τα όνειρα σου πρέπει να σε τρομάζουν”

Next
Next

2020 - Τα διαφορετικά Χριστούγεννα της ζωής μου.