Αυτό είναι το νέο μου Project και ήρθε ή ώρα να το γνωρίσεις και εσύ!

 

Όταν αποφάσισα να ξεκινήσω το site  μαζί με το blog είχα μια απλή ιδέα. Να μπορέσω να μοιράζομαι όσο το δυνατό περισσότερες πληροφορίες για την ιδιωτική ασφάλιση. Πληροφορίες κυρίως για τα προγράμματα που σας πρότεινα και είχατε αποκτήσει.

Παράλληλα, όμως, ήθελα να σας μεταφέρω και την γνώση μου πάνω στην Ιδιωτική ασφάλεια, ώστε να δείτε και να ανακαλύψετε όπως και εγώ το όφελος που προσφέρει.

‘Ένα όφελος που μόνο όταν χρειαστεί να ενεργοποιήσεις το εκάστοτε συμβόλαιο που έχεις στην κατοχή σου θα το ανακαλύψεις.

Η πρώτη εμφάνιση του blog.

Η αφορμή για το blog ήταν η πανδημία, για όσους το θυμάστε. Τον Νοέμβριο του 2020 κατά την διάρκεια του 2ου lockdown έκανε το ντεμπούτο του το site μου και μαζί με αυτό το πρώτο άρθρο του blog.

Και το αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή. Σας άρεσε! Αυτό φάνηκε από τα μηνύματα και τα τηλεφωνήματά σας που λάμβανα κάθε φόρα που υπήρχε ένα νέο άρθρο.

Οι παρατηρήσεις σας και απορίες σας με βοήθησαν να βελτιωθώ και να δημιουργώ συνεχώς νέα άρθρα μέχρι και σήμερα.

Σήμερα, αυτό το εγχείρημα που ξεκίνησα αποκλειστικά για όλους εσάς έχει αρχίσει να είναι ορατό και σε ανθρώπους άγνωστους σε εμένα.

Αναγνώστες που αναζητούν πληροφορίες για θέματα της Ιδιωτικής ασφάλισης και τις βρίσκουν στο blog μου. Αναγνώστες που επίσης μου στέλνουν τις δικές τους απορίες για να τις απαντήσω ή ακόμα να με ευχαριστήσουν που βρήκαν την απάντηση που έψαχναν.

 
 

Το νέο project μου “Ο Ασφαλιστής”.

 

Όσοι με γνωρίζετε ξέρετε πως προσπαθώ να είμαι πάντα δημιουργικός και να προχωράω μπροστά.

Έτσι, από την αρχή του έτους αποφάσισα να προχωρήσω στην δημιουργία μιας σειράς από podcast. Γι’ αυτόν τον λόγο και δημιούργησα το podcast με τίτλο «Ο ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ».

Ένα podcast που βασίζεται στην ίδια φιλοσοφία με το blog.

Ήθελα να βοηθήσω όσο το δυνατό περισσότερο κόσμο να γνωρίσει την Ιδιωτική Ασφάλεια και το όφελος που προσφέρει.

Πιθανόν να έχετε ακούσει τα επεισόδια. Ίσως και όχι! Μιας και τα Podcasts δεν είναι και τόσο διαδεδομένο στην Ελλάδα, τουλάχιστον σήμερα.

Αν όμως έχετε την περιέργεια να ακούσετε τις εκπομπές που δημοσιεύονται κάθε μήνα, τότε μπορείτε να με ακολουθήσετε στο Spotify, στα Apple Podcast και Google Podcast.

Όπως το blog έτσι και το Podcast κατάφερε να γίνει γνωστό όχι μόνο σε γνωστούς αλλά και άγνωστους για εμένα ακροατές. Ακροατές που ήταν πελάτες, ακροατές που δεν τους γνώριζα καθόλου, αλλά τους βοήθησα, καθώς και ακροατές που είναι συνάδελφοι ασφαλιστές. Ακροατές που μέσα από ένα απλό μήνυμα γνωριστήκαμε μεταφέροντας μου την άποψή τους για το νέο εγχείρημα.

Άκουσε το trailer

 

Η πρώτη “επίσημη” παρουσίαση του Podcast.

Ένας από αυτούς τους ακροατές ήταν και ο Αριστείδης Βασιλειάδης από το Insurance Innovation. Ο οποίος μου έδωσε την ευκαιρία μετά από πρόσκλησή του να παρευρεθώ στην διαδικτυακή του εκπομπή.

Μια σημαντική στιγμή για μένα, διότι ήταν σαν μια επιβράβευση για τον στόχο μου. Το τόσο σημαντικό για μένα στόχο που δεν είναι άλλος από το να γνωρίσουμε την Ιδιωτική Ασφάλιση.

Διότι είναι πολύ σημαντικό να ξεκινάς κάτι για σένα και μερικούς ανθρώπους και σιγά σιγά να το ανακαλύπτουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι, οι οποίοι το αγκαλιάζουν και το μοιράζονται με τους δικούς τους ανθρώπους.

Σας ευχαριστώ όλους για την συνεχή στήριξη σε ό,τι κάνω.

Συνεχίζουμε το ίδιο δημιουργικά.


Μην ξεχνάτε να με ακολουθήσετε στο Facebook, Instagram και LinkedIn για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα επεισόδια του Podcast καθώς και για όλα τα νέα άρθρα που δημοσιεύω. Τέλος μπορείτε να κάνετε εγγραφή και στο εβδομαδιαίο Newsletter μου.

 
Orfanidis Α. Nikοlaos

Είμαι ο Νίκος Ορφανίδης, Ασφαλιστικός Πράκτορας από το 2001.

Είμαι παθιασμένος με την δουλεία μου. Είμαι υπερήφανός και αγαπώ όλα αυτά που η ιδιωτική ασφάλιση προσφέρει σε όποιον αποφασίσει να την κάνει κομμάτι της ζωής του. Μου αρέσει να μοιράζομαι μαζί σας όλα όσα γνωρίζω για την δουλεία μου και τον κλάδο της Ιδιωτικής Ασφάλισης.

Επιπλέον μου αρέσει να δημιουργώ περιεχόμενο, για αυτό και στην σελίδα μου θα βρείτε το προσωπικό μου blog και τα επεισόδια από το podcast “Ο Ασφαλιστής”.

Μπορείτε να με ακολουθήσετε σε Facebook, LinkedIn , Instagram καθώς και στο Spotify.

https://www.orfanidisnikolaos.com
Previous
Previous

Η Άμεση Ιατρική Βοήθεια έχει γενέθλια και γίνεται 30 ετών!

Next
Next

Συνέντευξη: “Ο ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ” στο Ασφαλιστικό Μαγκαζίνο από το insuranceforum.gr.