Η αξία της ξεκούρασης.

Τι είναι αυτό που κάνει τόσο μοναδικό το Πάσχα;

 

Το Πάσχα αποτελεί μια ευκαιρία να βρεθούμε με τους αγαπημένους μας και να περάσουμε όμορφες και χαλαρές στιγμές.

Συνήθως σε κάποιο χωριό ή νησί, που επιλέγουμε ώστε να περάσουμε αυτές τις λίγες ημέρες και να ξεκουραστούμε.

Μια ξεκούραση που είναι διαφορετική από αυτή των Χριστουγέννων.

Διαφορετική διότι είμαστε στην αρχή της Άνοιξης.

Ο καιρός βοηθάει να αλλάξουμε την όποια κακή διάθεση και αν έχουμε. Να αποβάλουμε το άγχος και τις σκέψεις που καθημερινά έχουμε στο μυαλό μας.

Το Πάσχα είναι μια ευκαιρία να εκτιμήσουμε απλά πράγματα που δεν τα βλέπουμε στην καθημερινότητα μας. Αν και είναι στην μπροστά στα μάτια μας. Τον ήλιο, τον καθαρό ουρανό, την καλή παρέα, τις πολύωρες συζητήσεις, το παιχνίδι με τα παιδιά, την θάλασσα και πόσα ακόμα.

Ας ξεκουραστούμε λοιπόν αυτό το Πάσχα και ας απολαύσουμε τις στιγμές που θα δημιουργήσουμε. Διότι είναι το πρώτο «κανονικό» Πάσχα που θα γιορτάσουμε όπως παλιά. Πριν την εμφάνιση του Covid-19.

Πριν χάσουμε όλα όσα δεν εκτιμούσαμε και θεωρούσαμε ως δεδομένα.

Πριν που δυσανασχετούσαμε για το που θα πάμε και με ποια παρέα γιατί βαριόμασταν ή δεν θέλαμε. Πριν που θέλαμε να μείνουμε σπίτι μας και να μην κάνουμε τίποτα.

Εύχομαι λοιπόν σε όλους, να έχουμε ένα όμορφο Πάσχα και καλή Ανάσταση. Καλή ξεκούραση και όμορφες στιγμές σε ότι και αν κάνετε.


Υ.Γ. Αισίως είμαστε στην τρίτη χρόνια του Weekly Post, και για αυτό αλλάξαμε την φωτογραφία. Ελπίζω να σας αρέσει! Αν θέλετε να διαβάσετε άρθρα από τα προηγούμενα άρθρα, σας έχω κάποια επιλεγμένα παρακάτω.

Διαβάστε επιλεγμένα άρθρα από το Weekly Post της προηγούμενης χρονιάς.

 
Orfanidis Α. Nikοlaos

Είμαι ο Νίκος Ορφανίδης, Ασφαλιστικός Πράκτορας από το 2001.

Είμαι παθιασμένος με την δουλεία μου. Είμαι υπερήφανός και αγαπώ όλα αυτά που η ιδιωτική ασφάλιση προσφέρει σε όποιον αποφασίσει να την κάνει κομμάτι της ζωής του. Μου αρέσει να μοιράζομαι μαζί σας όλα όσα γνωρίζω για την δουλεία μου και τον κλάδο της Ιδιωτικής Ασφάλισης.

Επιπλέον μου αρέσει να δημιουργώ περιεχόμενο, για αυτό και στην σελίδα μου θα βρείτε το προσωπικό μου blog και τα επεισόδια από το podcast “Ο Ασφαλιστής”.

Μπορείτε να με ακολουθήσετε σε Facebook, LinkedIn , Instagram καθώς και στο Spotify.

https://www.orfanidisnikolaos.com
Previous
Previous

Οδηγός για ανασφάλιστα οχήματα 2022 (μέρος Α’).

Next
Next

Οι 6 τρόποι, να μειώσεις το κόστος του συμβολαίου Υγείας σου.