Ήρθε η στιγμή για κάτι νέο!

 

Αν με ρωτάτε τί κρατάω από την χρονιά που φεύγει, θα σας πω τίποτα!

Αν με ρωτήσετε τί επιθυμώ από τη νέα χρονιά που έρχεται, επίσης, θα σας πω τίποτα.

Τίποτα που να έχει σχέση με όσα ήθελα και ευχόμουν τα προηγούμενα χρόνια.

Μετά από δύο δύσκολες χρονιές με τον COVID-19, αυτό που μέσα μου ωρίμασε είναι οι αξίες μου και τα πιστεύω μου. Ταυτόχρονα έμαθα να εκτιμώ αυτά που τα προηγούμενα χρόνια τα θεωρούσα δεδομένα.

Την υγεία, την βόλτα, την ελευθερία στις μετακινήσεις, τις σχέσεις με τους φίλους.

Και αν το 2001 που ξεκίνησε για μένα η επαγγελματική μου πορεία, ένιωθα πως περπατούσα σε ένα νέο άγνωστο και δύσκολο μονοπάτι, το 2021 ήρθε η στιγμή το μονοπάτι αυτό να φτάσει στο τέλος του.

Το 2022, ήρθε η στιγμή να αλλάξω μονοπάτι και να ξεκινήσω να περπατάω με τις εμπειρίες και τις γνώσεις γνώση που κέρδισα στα 20 αυτά χρόνια πορείας. Εφόδια απαραίτητα που με ωρίμασαν ώστε να ανταποκριθώ σε νέες προκλήσεις που θα έρθουν.

Απαραίτητα εφόδια για να είμαι δίπλα σε όλους εσάς όπως κάνω 20 χρόνια τώρα, παρέχοντάς σας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Γι΄αυτό και την νέα χρόνια που μας έρχεται εύχομαι και σε εσάς να μην επιθυμείτε τίποτα. Τίποτα από αυτά που επιθυμούσατε τις προηγούμενες χρονιές και αφορούσαν υλικά αγαθά και επιφανειακές προσδοκίες.

Σας εύχομαι να επιθυμείτε και να έχετε αυτά που πραγματικά ποθείτε και είναι ουσιαστικά για να έχετε μια καλή σωματική και ψυχική υγεία.

Σας εύχομαι επίσης να ξεκινήσετε και εσείς το δικό σας νέο μονοπάτι αυτή την νέα χρονιά.

Καλή Χρονιά και ό,τι επιθυμείτε!

Φιλικά

Νίκος Ορφανίδης


Υ.Γ. Το 2021 ήταν μια χρονιά έμπνευσης για μένα κάτι που φαίνεται από τα 70 άρθρα που δημοσίευσα στο blog μου. Άλλοι τα έχετε διαβάσει όλα, άλλοι μερικά, άλλοι καθόλου.

Ευκαιρία αυτές τις ημέρες να επισκεφθείτε το blog μου και να ρίξετε μια ματιά σε όλα όσα με απασχόλησαν την χρονιά που μας πέρασε και θέλησα να μοιραστώ μαζί σας.

 
Orfanidis Α. Nikοlaos

Είμαι ο Νίκος Ορφανίδης, Ασφαλιστικός Πράκτορας από το 2001.

Είμαι παθιασμένος με την δουλεία μου. Είμαι υπερήφανός και αγαπώ όλα αυτά που η ιδιωτική ασφάλιση προσφέρει σε όποιον αποφασίσει να την κάνει κομμάτι της ζωής του. Μου αρέσει να μοιράζομαι μαζί σας όλα όσα γνωρίζω για την δουλεία μου και τον κλάδο της Ιδιωτικής Ασφάλισης.

Επιπλέον μου αρέσει να δημιουργώ περιεχόμενο, για αυτό και στην σελίδα μου θα βρείτε το προσωπικό μου blog και τα επεισόδια από το podcast “Ο Ασφαλιστής”.

Μπορείτε να με ακολουθήσετε σε Facebook, LinkedIn , Instagram καθώς και στο Spotify.

https://www.orfanidisnikolaos.com
Previous
Previous

Το Δώρο της Βοήθειας.

Next
Next

Το Δώρο της Αναπλήρωσης