Ο γρουσούζης ασφαλιστής…

Ασφαλιστής, ο γρουσούζης, το κοράκι, ο δικηγόρος, νεκροθάφτης στα μάτια των πολλών!!

 

Πριν από μερικές ημέρες…

Το τελευταίο διάστημα απολαμβάνω να παρακολουθώ video στο Youtube, που με ξεκουράζουν και με ταυτόχρονα μου προσφέρουν κάποιο είδος γνώσεις.

Είτε αυτή η γνώση έχει να κάνει με την δουλεία μου είτε με κάποιο άλλο από τα ενδιαφέροντα μου.

Έτσι, πριν από μερικές ημέρες, ξεκίνησα να παρακολουθώ ένα video στο Youtube, όμως δεν ήταν ενδιαφέρον και έτσι το σταμάτησα. Εκείνη την στιγμή, αναρωτήθηκα τι αποτέλεσμα θα μπορούσε να μου εμφανίσει αν έκανα αναζήτηση την λέξη “ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ” στα Ελληνικά.

Παραδόξως είχε αρκετά αποτελέσματα, με δημιουργούς συναδέλφους από την Ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Βέβαια η πλειοψηφία αναφέρεται σε προϊόντα και τρόπους κάλυψης των αναγκών μας, μέσα από διάφορά ασφαλιστικά προγράμματα.

Ένα όμως είχε ένα ιδιαίτερο τίτλο που μου τράβηξε την προσοχή, “Ασφαλιστικές Παρεξηγήσεις - Γρουσούζης Ασφαλιστής”.

Ασφαλιστικές Παρεξηγήσεις

Πατώντας στο video, διστακτικά ομολογώ και εξαιτίας του τίτλου, ξεκίνησε και αμέσως η μεταδοτικότητα και η χιουμουριστική διάθεση της συνάδελφου μου με έκανε να το παρακολουθήσω μέχρι το τέλος.

Δεν με ένοιαζε πραγματικά αν άνηκε σε ασφαλιστική εταιρία του ανταγωνισμού, η ακόμα αν ήταν ασφαλιστής ανταγωνιστής στην περιοχή μου. Εξάλλου πρώτη φορά την έβλεπα.

Η αφοπλιστική της ειλικρίνεια σε συνδυασμό με το χιούμορ και το μήνυμα που ήθελε να περάσει η Δανάη, ήταν για μένα αρκετά ώστε να θέλω να μοιραστώ το video της μαζί σας.

 

Διαβάστε περισσότερα άρθρα από το blog μου.

Συμπέρασμα

Το μήνυμα της ήταν απλό και παρουσίαζε την προσπάθεια του κλάδου μου να καταπολεμήσει τα κακώς κείμενα του παρελθόντος σχετικά με την φήμη του ασφαλιστή.

Ας είμαστε ειλικρινής, όλοι όταν ακούμε την λέξη ασφαλιστής έχουμε στο μυαλό μας, τον γρουσούζη, κοράκι, δικηγόρο, νεκροθάφτη που ήρθε να μας “πουλήσει” ασφάλειες.

Και το μήνυμα της Δανάης ήταν και είναι πολύ απλό, “…μήπως θα πρέπει να δούμε τον ασφαλιστικό σύμβουλο, με έμφαση στον ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ”;

Εύχομαι να το βρείτε και εσείς το ίδιο ενδιαφέρον με μένα το video της! Αν ναι μπορείτε να επισκεφθείτε το κανάλι της στο Youtube και να παρακολουθήσετε και τα υπόλοιπα video της σειράς της.

 

Αν το παραπάνω άρθρο σας άρεσε μπορείτε και εσείς να το μοιραστείτε με τους φίλους σας ή την οικογένεια σας, στέλνοντας το με mail ή κοινοποιώντας το στα social media σας.

Αυτό θα βοηθήσει και άλλους ανθρώπους να μάθουν για την Ιδιωτική Ασφάλιση και τα οφέλη της.

Τέλος μην ξεχάσετε να με ακολουθήσετε σε Facebook, Instagram, Likendin ώστε να ενημερώνεστε για όλα τα νέα άρθρα που δημοσιεύονται κάθε εβδομάδα.

 
Orfanidis Α. Nikοlaos

Είμαι ο Νίκος Ορφανίδης, Ασφαλιστικός Πράκτορας από το 2001.

Είμαι παθιασμένος με την δουλεία μου. Είμαι υπερήφανός και αγαπώ όλα αυτά που η ιδιωτική ασφάλιση προσφέρει σε όποιον αποφασίσει να την κάνει κομμάτι της ζωής του. Μου αρέσει να μοιράζομαι μαζί σας όλα όσα γνωρίζω για την δουλεία μου και τον κλάδο της Ιδιωτικής Ασφάλισης.

Επιπλέον μου αρέσει να δημιουργώ περιεχόμενο, για αυτό και στην σελίδα μου θα βρείτε το προσωπικό μου blog και τα επεισόδια από το podcast “Ο Ασφαλιστής”.

Μπορείτε να με ακολουθήσετε σε Facebook, LinkedIn , Instagram καθώς και στο Spotify.

https://www.orfanidisnikolaos.com
Previous
Previous

Γνωρίζεις τι είναι η Υπασφάλιση;

Next
Next

Τι είναι η “συμμετοχή” στις ασφάλειες υγείας;