Τα 9 βήματα για το σωστό πλύσιμο της καμπίνας του αυτοκινήτου μας.

Γνωρίζεις πως μπορείς να πλύνεις σωστά το αυτοκίνητο σου; Ρωτήσαμε έναν ειδικό στο πλύσιμο του αυτοκινήτου και μας έδωσε τα 9 βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε.

car-wash
 

Το αυτοκίνητο μας και το πλύσιμο του είναι μια διαδικασία που όλοι ακολουθούμε σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Εξωτερικό πλύσιμο, εσωτερικό πλύσιμο, βιολογικός καθαρισμός του εσωτερικού (καμπίνα), πλύσιμο της μηχανής, μόνοι μας στο σπίτι ή σε πλυντήριο αυτοκινήτων δεκάδες τρόποι και συνδυασμοί ώστε να είναι καθαρό το αμάξι μας.

Στο αμάξι περνάμε μεγάλο μέρος της καθημερινότητας μας και για αυτό και έχει ιδιαίτερη σημασία το εσωτερικό του να είναι καθαρό και αποστειρωμένο.

Για αυτό το λόγο με την βοήθεια ενός επαγγελματία στο πλύσιμο του αυτοκινήτου το Vlassakidis Detail Center, σας αναφέρουμε παρακάτω 9 βασικά σημεία για τον σωστό καθαρισμό και σωστή απολύμανση στο εσωτερικού του αυτοκινήτου μας.

 
 

Ποια είναι τα βήματα για τον καθαρισμό του αυτοκινήτου στο εσωτερικού;

  1. Ξεκινάμε με το σκούπισμα όλων των επιφανειών του εσωτερικού όπως μοκέτες, πατάκια, χώρο αποσκευών με σκούπα ξηρού τύπου.

    Η απλή οικιακή σκούπα στην περίπτωση που το κάνουμε σπίτι μπορεί να χρησιμοποιηθεί .

  2. Καθαρισμός των λεκέδων από μοκέτες, ταπετσαρίες καθίσματα και όλες τις υφασμάτινες επιφάνειες με σκούπα υγρού τύπου.

    Στην περίπτωση που το κάνετε μόνοι σας στο σπίτι μπορείτε να κάνετε χρήση ειδικών προϊόντων. Εφόσον οι λεκέδες επιμένουν θα πρέπει να απευθυνθείτε σε επαγγελματίες ειδικούς.

  3. Καθαρισμός του ουρανού αυτοκινήτου με πανί μικροϊνών το οποίο είναι ελαφρά νωπό

  4. Καθαρισμός των δύσκολων σημείων του αυτοκινήτου όπως οι αεραγωγοί και οι χαραμάδες με την χρήση ειδικού πινέλου.

    Καλό είναι το πινέλο να είναι αποκλειστικά για αυτή την χρήση, όπως γίνεται από τους επαγγελματίες ειδικούς στο detail πλύσιμό αυτοκινήτου.

  5. Καθαρισμός των πλαστικών επιφανειών και βινυλίων καθώς και ενυδάτωση τους με ειδική κρέμα.

  6. Καθαρισμός των κρυστάλλων (παράθυρα, παρμπρίζ) με ειδικό πανί από την εσωτερική πλευρά του οχήματος.

  7. Ενυδάτωση και καθαρισμός με ειδική κρέμα όλων των δερμάτινων επιφανειών.

  8. Απόσμηση και απολύμανση της καμπίνας του αυτοκινήτου με ψεκασμό ειδικού υγρού. Αυτή η διαδικασία γίνεται από επαγγελματίες και με την χρήση ειδικών υγρών που είναι αναγνωρισμένα από τον ΕΟΦ.

  9. Απολύμανση και αποστείρωση της καμπίνας με όζον και λάμπες UV. Αυτή η διαδικασία γίνεται από επαγγελματίες με την χρήση συσκευής που παράγει όζον (Ο3).

 
 

Τα παραπάνω βήματα στο μεγαλύτερο μέρος τους μπορούν να γίνουν από τον καθένα στο σπίτι του με την χρήση βεβαίως των κατάλληλων προϊόντων.

Όμως αν επιθυμούμε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα καλό θα ήταν να επισκεφθούμε έναν επαγγελματία ειδικό που έχει τα κατάλληλα προϊόντα και μηχανήματα.

Επιπλέον γνωρίζει το τρόπο και την τεχνική ώστε να καθαρίσει και να απολυμάνει 100% το εσωτερικού του αυτοκινήτου μας.

Ενώ μπορούν να μας προσφέρουν και ποιο εξειδικευμένες υπηρεσίες όπως η αδιαβροχοποίηση των καθισμάτων και το εξωτερικό πλύσιμο του αυτοκινήτου με υγρό κεραμικό κερί για 99% υδροφοβία.

Τέλος ο επαγγελματίας ειδικός που θα αναλάβει τον καθαρισμό της καμπίνας του αυτοκινήτου μας θα μπορέσει να μας παρέχει βεβαίωση από τον ΕΟΦ πως το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας αποστειρώθηκε και απολυμανθεί Χρήσιμο για τους επαγγελματίες αυτοκινητιστές ΤΑΧΙ.

Ευχαριστούμε πολύ την επιχείρηση Vlassakidis Detail Center

Της παραπάνω πληροφορίες μας τις παρείχε το πλυντήριο αυτοκινήτων Vlassakidis Detail Center που εξειδικεύετε στο πλύσιμο οχημάτων με χρήση ειδικών προϊόντων και μηχανημάτων.

Η επιχείρηση παρέχει πλήθος επιλογών για το πλύσιμο του οχήματος σας ανάλογα τις ανάγκες σας, ενώ το προσωπικό της είναι εκπαιδευμένο σε νέες τεχνικές που αφορούν την φροντίδα και συντήρηση του οχήματος είτε εξωτερικά είτε εσωτερικά.

 
Vlassakidis Detail Center - Σουρή 5, Κορυδαλλός 181 21. Τηλέφωνο επικοινωνίας 211-4128433/693 4860215

Vlassakidis Detail Center - Σουρή 5, Κορυδαλλός 181 21. Τηλέφωνο επικοινωνίας 211-4128433/693 4860215

 
Orfanidis Α. Nikοlaos

Είμαι ο Νίκος Ορφανίδης, Ασφαλιστικός Πράκτορας από το 2001.

Είμαι παθιασμένος με την δουλεία μου. Είμαι υπερήφανός και αγαπώ όλα αυτά που η ιδιωτική ασφάλιση προσφέρει σε όποιον αποφασίσει να την κάνει κομμάτι της ζωής του. Μου αρέσει να μοιράζομαι μαζί σας όλα όσα γνωρίζω για την δουλεία μου και τον κλάδο της Ιδιωτικής Ασφάλισης.

Επιπλέον μου αρέσει να δημιουργώ περιεχόμενο, για αυτό και στην σελίδα μου θα βρείτε το προσωπικό μου blog και τα επεισόδια από το podcast “Ο Ασφαλιστής”.

Μπορείτε να με ακολουθήσετε σε Facebook, LinkedIn , Instagram καθώς και στο Spotify.

https://www.orfanidisnikolaos.com
Previous
Previous

Λίπος στη κοιλία - 9 τροφές που πρέπει να αποφεύγουμε.

Next
Next

Τι κάνω σε περίπτωση ατυχήματος με το όχημα μου; Τα 4 βήματα.