Ο Μανώλης, η Νάξος και η Ασφάλεια Νοσηλεία από Ατύχημα

Άκουσε το επεισόδιο

 

Το πρόγραμμα Νοσηλεία μόνο από ατύχημα όμως το γνωρίζουμε;

Νοσηλεία από Ατύχημα από την οικογενεια προγραμμάτων Be Well της Interamerican
 

Αν και μπορεί να μην το αντιλαμβανόμαστε άμεσα, πρόκειται για ένα σχετικά νέο και καινοτόμο πρόγραμμα ασφάλισης.

Ένα πρόγραμμα που πραγματικά πιστεύω θα σας εκπλήξει και θα σας ενθουσιάσει.

Πάμε να δούμε όμως, γιατί είναι τόσο ξεχωριστό το πρόγραμμα Νοσηλεία από Ατύχημα μέσα από μια σύντομη ιστορία.

Αυτή είναι η ιστορία του Μανώλη από την Νάξο.

Ο Μανώλης, ο ήρωας της ιστορίας μας, είναι 31 ετών και σας διαβεβαιώ πως είναι 100% υπαρκτό πρόσωπο.

Κατοικεί μόνιμα στην Νάξο και έχει σπουδάσει Τουριστικά. Παρά το γεγονός πως ζει σε ένα από τα πιο τουριστικά μέρη της Ελλάδας δεν εργάζεται σε κάποιο ξενοδοχείο.

Ο Μανώλης το πρωί εργάζεται ως delivery σε ένα τοπικό café και το απόγευμα σερβιτόρος σε ένα εστιατόριο.

Η εργασία του είναι επί της ουσίας σεζόν, με αποτέλεσμα τον χειμώνα να μένει χωρίς δουλειά.

Γνωρίζει πως στην πρωινή δουλειά πρέπει να είναι με το μηχανάκι πολύ προσεκτικός για να μην έχει κάποιο ατύχημα, διότι το νησί γεμίζει από επισκέπτες και τουρίστες με αποτέλεσμα να αυξάνεται η κίνηση και το μποτιλιάρισμα.

Επίσης, γνωρίζει πως σε περίπτωση που έχει κάποιο ατύχημα με το μηχανάκι του και τραυματιστεί θα πρέπει να μείνει και από τις δύο δουλειές εκτός με αποτέλεσμα να μην πληρώνεται.

Ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα δημιουργούσε τεράστιο οικονομικό πρόβλημα στον Μανώλη, διότι έκτος από τα τρέχοντα έξοδα θα πρέπει να καλύψει και τα έξοδα θεραπείας του.

Αυτό ήταν και είναι κάτι που προβληματίζει τον Μανώλη κάθε σεζόν.

Κάποια στιγμή σκέφτηκε να κάνει μια ασφάλεια υγείας (Νοσοκομειακή Περίθαλψη) όμως το κόστος ήταν υψηλό και δεν μπορούσε να το υποστηρίξει οικονομικά.

Επιπλέον, αυτό που κυρίως ενδιαφέρει τον Μανώλη είναι να καλύψει τα έξοδα που θα προκύψουν από ένα ατύχημα (νοσηλεία, χειρουργεία, αμοιβές γιατρών κ.α) καθώς και τα μεροκάματα που θα χάσει όσο δεν θα εργάζεται.

Είναι το πρόγραμμα της Νοσηλείας από Ατύχημα η λύση για να ασφαλιστεί ο Μανώλης;

Το πρόγραμμα της Νοσηλείας από ατύχημα δημιουργήθηκε και απευθύνεται σε περιπτώσεις ανθρώπων όπως ο ήρωας της ιστορίας μας, ο Μανώλης.

Η δομή της ασφάλειας είναι να μπορέσει να καλύψει όλα τα έξοδα που θα προκύψουν από ένα ατύχημα. Αυτό που ακριβώς θέλει και ο Μανώλης

Γνωρίζεις ποια μπορεί έξοδα μπορεί να δημιουργηθούν εξαιτίας ενός ατυχήματος;

Είτε απλές εξετάσεις στα επείγοντα ενός νοσοκομείου (ακτινογραφία, ράμματα, γύψος κ.α), είτε μια νοσηλεία αρκετών ημερών μαζί με ένα χειρουργείο.

Έξοδα ύψους μερικών ευρώ έως και χιλιάδων ευρώ!

Επιπλέον, ο Μανώλης κατοικεί στην Νάξο μόνιμα. Στο νησί υπάρχει νοσοκομείο (κέντρο υγείας), ώστε να μπορέσει να έχει μια περίθαλψη σε περίπτωση Ατυχήματος.

Αν όμως το ατύχημα είναι σοβαρό ή πρέπει να κάνει ένα χειρουργείο που δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί στην Νάξο και πρέπει να πάει Αθήνα τι γίνεται;

Το πρόγραμμα δίνει την δυνατότητα να επιλέξει συνεργαζόμενο ή μη Ιδιωτικό Νοσοκομείο για να νοσηλευτεί.

Επιλέγοντας το νοσοκομείο του παρέχεται δίκλινο δωμάτιο για όσες μέρες θα διαρκέσει η νοσηλεία του.

Μέσα στα έξοδα νοσηλείας που καλύπτει το πρόγραμμα είναι:

  • Η αποκλειστική νοσοκόμα σε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο

  • Οι αμοιβές Χειρουργών και Αναισθησιολόγων

Τέλος, το πιο σημαντικό είναι πως ο Μανώλης δεν έχει καμία συμμετοχή στα έξοδα Νοσηλείας του αφού το πρόγραμμα είναι 100%. Ενώ το ετήσιο όριο εξόδων που παρέχεται είναι €20.000.

 
 

Αποζημιώνει το πρόγραμμα Νοσηλεία από Ατύχημα όταν δεν υπάρχει Ιδιωτικό Νοσοκομείο στην περιοχή;

Όπως αναφέραμε, ο Μανώλης κατοικεί στην Νάξο. Ιδιωτικό νοσοκομείο δεν υπάρχει στο νησί.

Σε αυτή την περίπτωση, εφόσον νοσηλευτεί για ατύχημα στο κέντρο υγείας του νησιού (δημόσιο νοσοκομείο), το πρόγραμμα του παρέχει:

  • Ημερήσιο Επίδομα Νοσηλείας 250€ / ημέρα έως και 5 ημέρες το έτος

  • Ημερήσιο Χειρουργικό Επίδομα 500€ / ημέρα έως και 5 ημέρες το έτος.

Καλύπτει το πρόγραμμα την Υγειονομική Μεταφορά από την Νάξο στην Αθήνα;

Μία ακόμα κάλυψη του προγράμματος Νοσηλείας από Ατύχημα είναι και η Υγειονομική μεταφορά.

Εφόσον κριθεί αναγκαία η υγειονομική μεταφορά, τα ιδιόκτητα μέσα της Interamerican αναλαμβάνουν δράση και συντονίζουν το τρόπο και το μέσο που θα πραγματοποιηθεί, χωρίς να συμμετέχει στα έξοδα και με απεριόριστο κεφάλαιο.

Πολύ σημαντικό, όχι μόνο για τους κατοίκους των νησιών αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο μου, που μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Αποζημιώνεται η απώλεια εισοδήματος σε περίπτωση ατυχήματος;

Μέσα από το πρόγραμμα Νοσηλεία από Ατύχημα καλύπτονται τα έξοδα νοσηλείας μόνο.

Για να μπορέσει ο Μανώλης να καλύψει τα μεροκάματα που θα χάσει, όσες ημέρες δεν θα εργάζεται εξαιτίας του ατυχήματος θα πρέπει να προσθέσει μια ακόμα κάλυψη.

Την κάλυψη επίδομα νοσηλείας. Μέσα από αυτή την κάλυψη θα του παρέχεται επιπλέον επίδομα €150/ημέρα και για κάθε ημέρα που θα νοσηλεύεται. Είτε η νοσηλεία είναι σε δημόσιο νοσοκομείο, είτε σε ιδιωτικό.

Έτσι, ο Μανώλης θα συνεχίσει να έχει εισόδημα ακόμα και τις ημέρες που θα νοσηλεύεται. Καλύπτοντας έτσι και την δεύτερη ανησυχία που είχε.

Ολοκληρώνοντας την ιστορίας μας, ο Μανώλης είναι μια από τις περιπτώσεις που το συγκεκριμένο πρόγραμμα ταιριάζει. Του καλύπτει όλα αυτά που τον ανησυχούν δίνοντάς του και επιπλέον καλύψεις από αυτές που αρχικά ήθελε.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το κόστος, είναι μέσα στα πλαίσια που μπορεί ο Μανώλης να ανταπεξέλθει;

Φυσικά, αφού το πρόγραμμα είναι αρκετά οικονομικό και ο Μανώλης μπορεί να ασφαλιστεί με €12/ μήνα. Έχοντας πρόσβαση σε όλες τις παραπάνω καλύψεις και πολλές ακόμη.

 

Άκουσε τα επεισόδια του Podcast

 

Σε ποιους απευθύνεται το πρόγραμμα της Νοσηλεία από Ατύχημα;

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυμούν να έχουν ένα πρόγραμμα νοσηλείας με χαμηλό κόστος και χωρίς καμία συμμετοχή στα έξοδα νοσηλείας σε περίπτωση ατυχήματος.

Επαγγέλματα όπως delivery, courier, σερβιτόροι, εποχικοί υπάλληλοι, άνθρωποι με προβλήματα υγείας που δεν μπορούν να ασφαλιστούν με πρόγραμμα υγείας, είναι μερικά μόνο παραδείγματα που θα τους είναι ιδιαίτερα χρήσιμο.

Επιπλέον, το παρόν πρόγραμμα είναι ιδανικό και για μικρά παιδιά. Ας μην ξεχνάμε όλοι όσοι έχουμε μικρά παιδιά πόσο εύκολο και συχνό φαινόμενο είναι τα ατυχήματα στις μικρές ηλικίες.

 

Διάβασε περισσότερα άρθρα από το blog μου.

Συμπέρασμα

Δεν υπάρχει πλέον λόγος να μην έχει κάποιος ένα πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης. Το πρόγραμμα Νοσηλεία από Ατύχημα είναι σύγχρονο, καινοτόμο και μοναδικό στην Ελλάδα.

Με χαμηλό κόστος και κάλυψη 100% των εξόδων νοσηλείας σε Ελλάδα και εξωτερικό είναι μια από τις καλύτερες ασφαλιστικές προτάσεις που υπάρχουν μέχρι και σήμερα.

Απευθύνεται σε όλους, όπως τον Μανώλη από την Νάξο που είναι ο ήρωας στην ιστορία μας.

Ο οποίος γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι να μπορεί να διασφαλίσει τα έξοδα νοσηλείας σε περίπτωση που έχει ένα ατύχημα καθώς και να συνεχίσει να έχει εισόδημα για όσο διάστημα θα νοσηλεύεται.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις καλύψεις του προγράμματος εδώ.


Αν το παραπάνω άρθρο σας φάνηκε ενδιαφέρον και σας βοήθησε, μπορείτε να το κοινοποιήσετε στα social media σας.

Ακόμα μπορείτε να το στείλετε σε κάποιον που πιστεύεται πως θα τον ενδιέφερε. Αυτό θα βοηθήσει και άλλους ανθρώπους να μάθουν για τα οφέλη της Ιδιωτικής Ασφάλειας.

Τέλος ακολουθήστε με σε Facebook, Linkedin και Instargam ώστε να ενημερώνεστε για τα νέα άρθρα μου.

 
Orfanidis Α. Nikοlaos

Είμαι ο Νίκος Ορφανίδης, Ασφαλιστικός Πράκτορας από το 2001.

Είμαι παθιασμένος με την δουλεία μου. Είμαι υπερήφανός και αγαπώ όλα αυτά που η ιδιωτική ασφάλιση προσφέρει σε όποιον αποφασίσει να την κάνει κομμάτι της ζωής του. Μου αρέσει να μοιράζομαι μαζί σας όλα όσα γνωρίζω για την δουλεία μου και τον κλάδο της Ιδιωτικής Ασφάλισης.

Επιπλέον μου αρέσει να δημιουργώ περιεχόμενο, για αυτό και στην σελίδα μου θα βρείτε το προσωπικό μου blog και τα επεισόδια από το podcast “Ο Ασφαλιστής”.

Μπορείτε να με ακολουθήσετε σε Facebook, LinkedIn , Instagram καθώς και στο Spotify.

https://www.orfanidisnikolaos.com
Previous
Previous

Ο Τζίτζικας, ο Μέρμηγκας και η Ιδιωτική Ασφάλεια.

Next
Next

“Άστο μην το μελετάς τώρα. Είναι γρουσουζιά σου λέω”.