Auto Guard: Ένας 24ωρος φύλακας για το αμάξι σου.

Το αυτοκίνητο σου έχει αξία άνω των €45.000; Σίγουρα θέλεις το απόλυτο πρόγραμμα ασφάλισης σε περίπτωση κλοπής. Τι γίνεται όμως αν έχει ένα όχημα μικρότερης αξίας των €15.000;

 

Η ασφάλιση αυτοκινήτου αποτελεί τον ποιο γνωστό σε όλους κλάδο της ασφαλιστικής βιομηχανίας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μια απλή προσέγγιση από την πλευρά των ασφαλιστικών εταιριών, που βασίζεται στην αποζημίωση ζημίων που θα προκαλέσει ο ασφαλισμένος (ιδιοκτήτης ή οδηγός του οχήματος) σε τρίτους για υλικές ζημιές και σωματικές βλάβες.

Η βασική κάλυψη παραμένει η ίδια σε όλες τις ασφαλιστικές εταιρίας όπως και στις προαιρετικές καλύψεις συνήθως.

Και αναφέρω συνήθως, διότι πολλές φορές ασφαλιστικές εταιρίες με εξειδίκευση στην ασφάλιση αυτοκινήτου δημιουργούν καλύψεις διαφορετικές και ίσως καινοτόμες θα μπορούσα να πω!

 
 

Πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου Guard από την Interamerican.

Μια περίπτωση παροχής διαφορετικής κάλυψης στην ασφάλιση αυτοκινήτου υπάρχει εδώ και χρόνια από την Interamerican μέσα από το πρόγραμμα ασφάλισης Guard.

Ένα πρόγραμμα που δίνεται σε πελάτες με αυτοκίνητα ιδιαίτερα (π.χ BMW X5, Land Rover κ.α) και αξία άνω των €45.000 και θέλουν να ασφαλιστούν για κλοπή.

Η ιδιαιτερότητα και η καινοτομία της Interamerican σε αυτό το πρόγραμμα ασφάλισης δεν είναι να παρέχει μόνο την αποζημίωση του οχήματος σε περίπτωση ολικής κλοπής, όπως παρέχει το σύνολο των ασφαλιστικών εταιριών στην Ελλάδα.

Αλλά να μπορεί να βρεθεί το όχημα εγκαίρως και να επιστραφεί στον ιδιοκτήτη του.

Δηλαδή υπάρχουν δύο επιλογές για τους πελάτες στην περίπτωση της ολικής κλοπής.

  1. Να πάρουν το ίδιο το αυτοκίνητο τους πίσω άμεσα από την στιγμή της κλοπής.

  2. Σε περίπτωση που δεν βρεθεί το αυτοκίνητο να αποζημιωθούν για την αξία του οχήματος που έχουν ασφαλιστεί (τρέχουσα εμπορική αξία) εντός 30 ημέρων.

Η εύρεση του οχήματος σε περίπτωση κλοπής γίνεται μέσω ειδικής τηλεματικής συσκευής που τοποθετείται στο όχημα. Αυτή είναι και η καινοτομία του συγκεκριμένου συμβολαίου ασφάλισης.

Η συσκευή που λειτουργεί ως πρόσθετη αντικλεπτική προστασία, τοποθετείτε ΔΩΡΕΑΝ από την Interamerican (εξοπλισμός και τοποθέτηση) ενώ την εγκατάσταση αναλαμβάνει το ιδιόκτητο συνεργείο της εταιρίας το Car Point στην Λ. Αθηνών 161.

Τέλος λόγο των οδηγιών για τα προσωπικά δεδομένα (GDPR), η συσκευή βρίσκεται σε ύπνωση και ενεργοποιείται μόνο σε περίπτωση κλοπής.

 
unsplash-image-u6BPMXgURuI.jpg

Πακέτο καλύψεων Auto Guard

Δείτε αναλυτικά τα προσφερόμενα πακέτα και τις καλύψεις που περιλαμβάνονται.

 

Το Χαμηλό κόστος ασφάλισης για το πακέτο Auto Guard.

Αν το όχημα σου έχει αξία €15.000 και άνω και μένεις στην Αττική, τότε έχεις και εσύ την δυνατότητα να προστατεύσεις το αμάξι σου.

Η Interamerican εδώ και μερικές ημέρες προχώρησε σε μια ανανέωση τον προγραμμάτων ασφάλισης αυτοκινήτων και μέσα από αυτή την ανανέωση δίνει την δυνατότητα σε ακόμα περισσότερους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων να αποκτήσουν το πρόγραμμα ασφάλισης Guard.

Εξαιρετικό θεωρώ, αν αναλογιστούμε πως με την αγορά της ασφάλειας έχεις την δυνατότητα να αποκτήσεις και να εγκαταστήσεις ένα εξελιγμένο σύστημα αντικλεπτικής προστασίας για το αυτοκίνητο σου και μάλιστα Δωρεάν.

 

Διαβάστε περισσότερα άρθρα από το blog.

 

Συμπέρασμα

Ανεξαρτήτως αν το νέο αυτοκίνητο που θα ασφαλιστεί είναι πολύ ακριβό με αξία €45.000 και άνω ή “συνηθισμένο” με αξία €15.000 και άνω, η Interameican προσφέρει στους ιδιοκτήτες τους να απολαύσουν την ίδια υψηλού επιπέδου ποιότητα ασφάλισης.

Με την συσκευή να αποτελεί ένα μέτρο προστασίας κατά της κλοπής και σε συνδυασμό με την ύπαρξη πιθανόν επιπλέον μέτρων αντικλεπτικής προστασίας όπως συναγερμός και parking η Interamerican ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες να χαθεί για πάντα το αυτοκίνητο.

Ενώ ταυτόχρονα το μέγεθος και η φερεγγυότητα της Interamerican εγγυάται για την άμεση αποζημίωση του αυτοκινήτου σε περίπτωση ολικής κλοπής.

Μια τέτοια δυνατότητα ασφάλισης και ένας τέτοιος συνδυασμός καλύψεων και εγγυήσεων εσάς δεν θα σας ενθουσίαζε;


Αν το παραπάνω άρθρο σας φάνηκε ενδιαφέρον και σας βοήθησε, μπορείτε να το κοινοποιήσετε στα social media σας. Ακόμα μπορείτε να το στείλετε σε κάποιον που πιστεύεται πως θα τον ενδιέφερε. Αυτό θα βοηθήσει και άλλους ανθρώπους να μάθουν για τα οφέλη της Ιδιωτικής Ασφάλειας.

Τέλος ακολουθήστε με σε Facebook, LinkedIn και Instagram ώστε να ενημερώνεστε για όλα τα νέα άρθρα μου.

 
Orfanidis Α. Nikοlaos

Είμαι ο Νίκος Ορφανίδης, Ασφαλιστικός Πράκτορας από το 2001.

Είμαι παθιασμένος με την δουλεία μου. Είμαι υπερήφανός και αγαπώ όλα αυτά που η ιδιωτική ασφάλιση προσφέρει σε όποιον αποφασίσει να την κάνει κομμάτι της ζωής του. Μου αρέσει να μοιράζομαι μαζί σας όλα όσα γνωρίζω για την δουλεία μου και τον κλάδο της Ιδιωτικής Ασφάλισης.

Επιπλέον μου αρέσει να δημιουργώ περιεχόμενο, για αυτό και στην σελίδα μου θα βρείτε το προσωπικό μου blog και τα επεισόδια από το podcast “Ο Ασφαλιστής”.

Μπορείτε να με ακολουθήσετε σε Facebook, LinkedIn , Instagram καθώς και στο Spotify.

https://www.orfanidisnikolaos.com
Previous
Previous

Καλύτερα να γνωρίζεις παρά να Νομίζεις.

Next
Next

Πως η γυμναστική αλλάζει το σώμα μας και πως να το πετύχουμε;