Medi On: Ένας “γιατρός” όλο το 24ωρο στο app του κινητού σου.

Πως θα σου ακουγόταν αν σου έλεγα πως μέσα από ένα app και με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης θα μπορούσαν να αξιολογηθούν τα συμπτώματα που έχεις;

εφαρμογή medi on από την interamerican
 

Απίστευτο; Δύσκολο να το πιστέψεις; Εντελώς τρελό; Και όμως το app υπάρχει ονομάζεται Medi on και είναι διαθέσιμο από την Interamerican μέσα από App Store και Google Play.

Γιατί δημιουργήθηκε η εφαρμογή Medi On;

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν στο διαδίκτυο καθημερινά να ερμηνεύσουν συμπτώματα που τους προκαλούν κάποιο είδος αδιαθεσίας. Πολλές φορές όμως η αναζητήσεις στο διαδύκτυο, μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένες ή παρερμηνευμένες διαγνώσεις σε ό,τι αφορά τα συμπτώματά μας.

Αυτό προκαλούσε και προκαλεί ταλαιπωρία, στρες και ανησυχία σε πολλούς ανθρώπους μέχρι να πάρουν την τελική διάγνωση από τον γιατρό τους.

Η INTERAMERICAN θέλοντας να δώσει μια λύση στο παραπάνω πρόβλημα προχώρησε και συνδύασε την τεχνολογία με την ιατρική διάγνωση. Ο συνδυασμός αυτός μαζί με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης έφερε την δημιουργία του MEDI ON app.

 

Κάνε εγγραφή στο Newsletter

 

Τι μου προσφέρει η εφαρμογή Medi on;

Η εφαρμογή σου δίνει ανά πάσα στιγμή την δυνατότητα  καταχωρώντας τα συμπτώματά σου να μάθεις τι πρέπει να κάνεις για την υγεία σου. Η τεχνητή νοημοσύνη αξιολογεί τα συμπτώματα με εγκυρότητα.

Εφόσον είναι αναγκαίο μπορεί να γίνει άμεσα επικοινωνία με γιατρό μέσω chat ή τηλεφωνικά μέσα από την γραμμή υγείας 1010 της Interamerican.

Η εφαρμογή σου δίνει την δυνατότητα για:

  1. Έλεγχο συμπτωμάτων, ο χρήστης απάντα σε ένα σύνολο ιατρικών ερωτήσεων.

  2. Αξιολόγηση, από την εφαρμογή για να προσφέρει στον χρήστη πιθανές αιτίες και συμβουλές.

  3. Επικοινωνία με γιατρό, μιας και η εφαρμογή συνδέει άμεσα τον χρήστη με γιατρό μέσω του τηλεφώνου 24/7 ή μέσω chat (08:00 έως 20:00 εργάσιμες ημέρες).

  4. Εύρεση Γιατρού και Διαγνωστικού Κέντρου κοντά στην περιοχή που βρισκόμαστε κατάλληλο για να την πάθηση που αντιμετωπίζουμε.

  5. Δημιουργία ιστορικού, μέσα από την εφαρμογή ώστε ο χρήστης να την μοιραστεί με τον γιατρό της Γραμμής Υγείας 1010 στην οποία πρόσβαση έχει μόνο ο χρήστης και ο γιατρός.

Αυτό που είναι σημαντικό και πρέπει να αναφέρω έχει αν κάνει με το γεγονός, πως στο Μedi ON, τα στοιχεία που συμπληρώνουμε στην εφαρμογή είναι απόρρητα και η INTERAMERICAN δεν έχει πρόσβαση σε αυτά.

Μόνο στην περίπτωση που επιλέξουμε να κάνουμε chat με ένα γιατρό, τα στοιχεία θα μεταφερθούν στον γιατρό για να είναι σε θέση να σας βοηθήσει.

Τέλος η χρήση της εφαρμογής δεν επηρεάζει με κανένα τρόπο την σχέση μας με την INTERAMERICAN, είτε με ασφαλιστήρια που έχουμε σήμερα ή με ασφαλιστήρια που πιθανόν να αποκτήσουμε στο μέλλον.

 

Το medi on από την Interamerican

 

Είναι οι απαντήσεις του medi on επιστημονικά τεκμηριωμένες;

Η εφαρμογή Medi On είναι διαθέσιμη αποκλειστικά για τους πελάτες με πρόγραμμα υγείας INTERAMERICAN, είναι πιστοποιημένη και πληροί τις βασικές απαιτήσεις όλων των σχετικών Ευρωπαϊκών Οδηγιών Ιατρικών συσκευών (CE Marked Class I Medical Device).

Επιπλέον, για την ακρίβεια των αποτελεσμάτων χρησιμοποιεί κλινικές μελέτες από νοσοκομεία και ινστιτούτα τόσο από Ευρώπη όσο και από Αμερική.

Τελευταία συνεργασία είναι με την ιατρική σχολή του YALE καθώς και με το Yale New Haven Health System.

Πως μπορώ να αποκτήσω πρόσβαση στην εφαρμογή Medi On;

Για την χρήση της εφαρμογής, αρχικά θα πρέπει να έχεις ένα πρόγραμμα υγείας. Μιας και η εφαρμογή αποτελεί μέρος του οικοσυστήματος των προγραμμάτων υγείας BE WELL της INTERAMERICAN.

Η εφαρμογή παρέχεται δωρεάν σε όλους τους πελάτες, οι οποίοι λίγες μέρες μετά την ασφάλιση τους λαμβάνουν στο mail η στο κινητό τους ένα μοναδικό κωδικό ενεργοποίησης.

Πως μπορώ να δημιουργήσω το λογαριασμό μου;

  1. Αρχικά εγκαθιστούμε την εφαρμογή στο κινητό μας, βρίσκοντας την στο App Store για συσκευές ios ή στο Google play για συσκευές Android.

  2. Ανοίγουμε την εφαρμογή και επιλέγουμε “Δημιουργία Λογαριασμού”.

  3. Συμπληρώνουμε τον εξαψήφιο μοναδικό κωδικό που έχουμε λάβει από την INTERAMERICAN. Ο κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια φόρα μόνο. Σε περίπτωσή που δεν τον έχουμε λάβει ή τον έχουμε χάσει, μπορούμε να τον ζητήσουμε, στέλνοντας mail medion@interamerican.gr αναφέροντας ονοματεπώνυμο, αριθμό συμβολαίου και το email ή το κινητό μας τηλέφωνο που έχουμε δηλώσει στο συμβόλαιο υγείας μας.

  4. Συμπληρώνουμε το όνομα ή το ψευδώνυμο που θέλουμε να μας απευθύνεται η εφαρμογή, ή οι γιατροί της «Γραμμής Υγείας».

  5. Δηλώνουμε ένα mail, για να λάβουμε επιβεβαίωση δημιουργίας του λογαριασμού μας. Επιπλέον το mail θα αποτελεί το username μας αν εγκαταστήσουμε το Medi ON σε άλλη συσκευή.

  6. Συμπληρώνουμε τον κωδικό (password) που θέλουμε για την είσοδο μας στην εφαρμογή.

 

Πώς θα χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή

 

Μια περιγραφή της εφαρμογής και το πως αυτή λειτουργεί στην πράξη.

Μέσα από ένα άρθρο του site thatslife.gr  περιγράφεται πολύ απλά η χρήση του app, για αυτό και σας παραθέτω παρακάτω μέρος του.

«To Medi ON θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω ως έναν virtual οικογενειακό γιατρό, καθώς με τη χρήση εξελιγμένης τεχνητής νοημοσύνης αναλαμβάνει να σου «μιλήσει» και να σου βρει μια πρώτη λύση στα πρώιμα ανησυχητικά συμπτώματα που έχεις αρχίσει να εμφανίζεις.

  • Βήμα 1ο

    Το πρώτο βήμα είναι απλά να κατεβάσεις την εφαρμογή στο smartphone ή το tablet σου, από το Play Store της Google (ή από το App Store για τους iPhone fans) και στη συνέχεια να προσθέσεις τον ειδικό εξαψήφιο προσωπικό κωδικό που σου αποστέλλει η INTERAMERICAN.

  • Βήμα 2ο

    Απλά, εύκολα και απολύτως κατανοητά αποκτάς πρόσβαση στο MediON application και στη συνέχεια δημιουργείς το δικό προσωπικό ιατρικό προφίλ, προσθέτοντας μια σειρά από στοιχεία όπως: 

  • φύλο

  • ηλικία

  • ιστορικό αλλεργιών

  • ιατρικό ιστορικό ασθενειών ή εγχειρήσεων

  • φαρμακευτική αγωγή που πιθανόν να συσχετίζονται με τα συμπτώματα.

Η πλοήγηση στην εφαρμογή είναι σούπερ φιλική και θα μάθετε να την χρησιμοποιείτε σε χρόνο… dt, καθώς δεν απαιτείται καμία απολύτως special γνώση πάνω στην mobile τεχνολογία!

  • Βήμα 3ο

    Μόλις ολοκληρωθεί η παραπάνω διαδικασία, το αμέσως επόμενο στάδιο είναι να δηλώσεις το πρόβλημα υγείας που σε απασχολεί και τα υπόλοιπα θα τα… αναλάβει η εφαρμογή!

    Το Medi ON σε καθοδήγει μέσα από ένα ευρύ πλαίσιο διαφορετικών ερωτήσεων με αναλυτικά παραδείγματα, έτσι ώστε να πιστοποιήσει και να συνδυάσει σωστά τα συμπτώματα σου, βγάζοντας ένα τελικό πόρισμα, το οποίο εναρμονίζεται πλήρως με το προφίλ και το ιατρικό ιστορικό σου.

    Όμως δεν σταματάει εκεί, καθώς σε περίπτωση που τα συμπτώματα που έχεις αποδειχθούν εξαιρετικά ανησυχητικά σε προτρέπει να μιλήσεις άμεσα (ή αργότερα) με κάποιον ειδικό γιατρό που συνεργάζεται με το δίκτυο της INTERAMERICAN, καλώντας στην ειδική γραμμή Γραμμής Υγείας 1010, τηλεφωνικά ή μέσω chat.

  • Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεις ότι θα βρίσκεται πάντα ένα βήμα πιο μπροστά από οποιαδήποτε πάθηση, καθώς το MediON app λειτουργεί ως μια ασπίδα προστασίας, μια πρώτη γραμμή άμυνας και σωστής πληροφόρησης, απέναντι σε κάθε πρόβλημα υγείας.

    Έτσι λοιπόν σε περίπτωση που έχεις κάτι σοβαρό γλιτώνεις υπέρ πολύτιμο χρόνο που όλοι γνωρίζουμε ότι η γρήγορη αντίδραση σε ένα πρόβλημα υγείας σώζει ζωές!

Η εφαρμογή με ποσοστό επιτυχίας 91,3%

Και επειδή όσο να ‘ναι μία κάποια δυσπιστία την είχα για την αποτελεσματικότητα του, τα όποια σύννεφα διαλύθηκαν όταν έψαξα και έμαθα ότι το MediON app είναι το μοναδικό ιατρικό app στον κόσμο που έχει επικυρωθεί επιστημονικά με ποσοστό επιτυχίας που ανέρχεται στο 91,3% σε περισσότερες από 4.000.000 αξιολογήσεις.

Μάλιστα, δεκάδες επιστημονικά ινστιτούτα, το πανεπιστήμιο του Yale και ιατρικά κέντρα συνεργάζονται για να παρέχουν δεδομένα στην εφαρμογή, έτσι ώστε να βελτιστοποιήσουν ακόμη περισσότερο τα αποτελέσματα της.»

 

Διαβάστε περισσότερα άρθρα από το blog μου.

Συμπέρασμα

Μπορεί η τεχνολογία να μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε ένα σύμπτωμα και να μας κατευθύνει;

Μέσα από το κινητό μας με την βοήθεια του app της Interamerican τo Medi On, είναι εφικτό πλέον.

Με την εφαρμογή να κάνει χρήση της τεχνητής νοημοσύνης για να αξιολογεί τα συμπτώματα μπορούμε να ξεχάσουμε μια για πάντα την αναζήτηση στο Google.

Ειδικά από την στιγμή που η εφαρμογή δίνει απαντήσεις για τα συμπτώματα που δηλώνουμε, βασιζόμενη σε κλινικές μελέτες από νοσοκομεία και ινστιτούτα από όλα τον κόσμο.

Επιπλέον, η εφαρμογή μας βοηθά να εξοικονομούμε και χρήματα, αφού σε πρώτη φάση γίνεται μια αξιολόγηση των αποτελεσμάτων και στην συνέχεια επικοινωνία με τον γιατρό της Interamerican.

Όπου και αποφασίζεται αν θα πρέπει να επισκεφτεί ο πελάτης γιατρό για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων στην περίπτωση που το πρόγραμμα υγείας του δεν περιέχει επισκέψεις σε γιατρούς και διαγνωστικές εξετάσεις.

Εσείς έχετε κάνει χρήση της εφαρμογής;  


Αν το παραπάνω άρθρο και ο Οδηγός Καλύψεων σας άρεσε μπορείτε και εσείς να το μοιραστείτε με τους φίλους σας ή την οικογένεια σας, στέλνοντας το με mail ή κοινοποιώντας το στα social media σας.

Αυτό θα βοηθήσει και άλλους ανθρώπους να μάθουν για την Ιδιωτική Ασφάλιση και τα οφέλη της.

Τέλος μην ξεχάσετε να με ακολουθήσετε σε Facebook, Instagram, Likendin ώστε να ενημερώνεστε για όλα τα νέα άρθρα που δημοσιεύονται κάθε εβδομάδα.

 
Orfanidis Α. Nikοlaos

Είμαι ο Νίκος Ορφανίδης, Ασφαλιστικός Πράκτορας από το 2001.

Είμαι παθιασμένος με την δουλεία μου. Είμαι υπερήφανός και αγαπώ όλα αυτά που η ιδιωτική ασφάλιση προσφέρει σε όποιον αποφασίσει να την κάνει κομμάτι της ζωής του. Μου αρέσει να μοιράζομαι μαζί σας όλα όσα γνωρίζω για την δουλεία μου και τον κλάδο της Ιδιωτικής Ασφάλισης.

Επιπλέον μου αρέσει να δημιουργώ περιεχόμενο, για αυτό και στην σελίδα μου θα βρείτε το προσωπικό μου blog και τα επεισόδια από το podcast “Ο Ασφαλιστής”.

Μπορείτε να με ακολουθήσετε σε Facebook, LinkedIn , Instagram καθώς και στο Spotify.

https://www.orfanidisnikolaos.com
Previous
Previous

Γνωρίζεις τι είναι η Ασφάλεια Ζωής;

Next
Next

Πως ασφαλίζω σωστά το σπίτι μου; (Μέρος B’)