Είναι η Interamerican, μια διαφορετική ασφαλιστική εταιρεία;

Η Interamerican είναι γνωστή σε όλους ανεξαρτήτως ηλικίας, μιας και η εταιρία βρίσκετε στην ασφαλιστική αγορά πάνω από 50 χρόνια και συνεχίζει δυναμικά την πορείας της.

medifirst-reception.jpg
 

Αυτό που επίσης γνωρίζουν όλοι όσοι έχουν αγοράσει ένα πρόγραμμα υγείας της Interamerican είναι οι ιδιόκτητες δομές της στον τομέα της Υγείας.

Οι δομές αυτές είναι που κάνουν την Interamerican να διαφέρει σε σχέση με τις υπόλοιπες ασφαλιστικές εταιρίες στην Ελλάδα. Ενώ θα μπορούσαμε να πούμε πως της δίνουν και μια αίσθηση εξειδίκευσης στο τομέα της Ασφάλισης Υγείας, έναντι άλλον ασφαλιστικών εταιριών.

Οι ιδιόκτητες δομές στον τομέα της υγείας δημιουργήθηκαν για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων - πελατών που έχουν και διατηρούν ένα πρόγραμμα ασφάλισης υγείας. Εξυπηρετούν και ιδιώτες, κυρίως όμως σχεδιάστηκαν για τους πελάτες.

Ποιες είναι οι ιδιόκτητες δομές της Interamerican στην Υγεία;

Τα πολυϊατρεία Medifirst.

Τα πολυϊατρεία Medifirst αποτελούν πρωτοποριακές μονάδες πρωτοβάθμιας φροντίδας.

Υπάρχουν συνολικά τρία στην Αττική. Το Medifirst Αλίμου, το Medifirst Αμαρουσίου και το Medifirst Περιστερίου. Λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο και μπορούν να καλύψουν υπηρεσίες πρόληψης, διάγνωσης, θεραπείας και διαχείρισης ασθενειών. Είτε αφορούν έκτακτα είτε προγραμματισμένα περιστατικά.

Τι κάνει τα πολυϊατρεία Medifirst να διαφέρουν;

Αυτό που κάνει μοναδικά τα πολυϊατρεία Medifirst είναι το γεγονός πως επιτρέπει στον πελάτη να επισκεφθεί γιατρούς όλων των ειδικοτήτων και να πραγματοποιήσει διαγνωστικές εξετάσεις στον ίδιο χώρο. Επιλέγοντας μέσα από 17 διαφορετικές ειδικότητες ιατρών και 6 τμήματα για διαγνωστικές εξετάσεις.

Επιπλέον τα πολυϊατρεία Medifirst ακολουθούν τις ποιο σύγχρονες τάσεις της ιατρικής και τηρούν ολοκληρωμένο ιατρικό ιστορικό για κάθε ασθενή.

Με αυτό το τρόπο κάθε ιατρός του Medifirst έχει άμεση πρόσβαση στο ιατρικό ιστορικό του ασθενή, ώστε να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας παρουσιαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι 8 λόγοι για να επισκεφθείς τα Πολυϊατρεία MEDIFIRST.

  1. Θα βρεις στον ίδιο χώρο, άριστους γιατρούς όλων σχεδόν των ειδικοτήτων.

  2. Έχεις τη δυνατότητα να κάνεις άμεσα τις διαγνωστικές εξετάσεις που θα σου συστήσει ο γιατρός του Medifirst.

  3. Βρίσκεται στη διάθεσή σου 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών από ιατρούς ειδικότητας Γενικής Ιατρικής.

  4. Μπορεί να σου προσφέρει τη διαχείριση, παρακολούθηση και υποστήριξη που χρειάζονται οι χρόνιες παθήσεις

  5. Φυλάσσει το ιατρικό σου ιστορικό για να είσαι σίγουρος ότι τίποτα δεν θα ξεφύγει από την προσοχή του γιατρού σου.

  6. Μπορείς να πραγματοποιήσεις προληπτικό έλεγχο (Check up), ειδικά διαμορφωμένο για σένα, ανάλογα με την ηλικία και το φύλο σου.

  7. Μπορείς να πραγματοποιήσεις το ετήσιο Check-Up σου και το Σάββατο.

  8. Σου εξασφαλίζει ταχύτατη εξυπηρέτηση και πλήρη εργαστηριακό έλεγχο σε ένα από τα πλέον αξιόπιστα διαγνωστικά βιοχημικά εργαστήρια.


Βρες το κοντινότερο σε σένα πολυϊατρείο Medifirst.

 
medifirst-argyroupoli.jpg

Medifirst Αργυρούπολης

  • Διεύθυνση: Μαρίνου Γερουλάνου 1 & Πολεμιστών, 164 52

  • Τηλ. 210 991 9222

 
medifirst-marousi.jpg

Medifirst Αμαρουσίου

  • Διευθύνση: Λ. Κηφισίας 16 & Χαλεπά 1, Τ.Κ 151 25 Παράδεισος Μαρούσι

  • Τηλ. 211 105 4900

 
medifirst περιστερίου

Medifirst Περιστερίου

  • Διεύθυνση: Παύλου Μελά 5, Τ.Κ 121 31 Περιστέρι

  • Τηλ. 211 107 5300

 

Ποιες διαγνωστικές εξετάσεις πραγματοποιούνται στα Medifirst;

Στα πολυϊατρεία λειτουργούν τα παρακάτω τμήματα και μπορούν να πραγματοποιηθούν οι διαγνωστικές εξετάσεις:

  • Ακτινολογογικό

    • Ψηφιακές ακτινογραφίες

    • Ψηφιακές μαστογραφίες

    • Μαγνητικές τομογραφίες (Μόνο στο Medifirst Αμαρυσίου)

  • Μικροβιολογικό

  • Καρδιολογικό (Δοκιμασία κόπωσης, Holter πίεσης, Holter ρυθμού)

  • Υπερήχων

  • Μέτρηση οστικής πυκνότητας (Μόνο στο Medifirst Αμαρουσίου)

  • Τμήμα Check up

Αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών όλο το 24ωρο.

Το γεγονός πως τα πολυϊατρεία λειτουργούν 24ώρες το 24ώρο και όλες της ημέρες του χρόνου ανελλιπώς, έχει ως αποτέλεσμα να μπορούν να διαχειριστούν περιστατικά οποιαδήποτε στιγμή. Η λειτουργία αυτή είναι μοναδική και κάνει τα πολυϊατρεία Medifirst να διαφέρουν από οποιαδήποτε άλλο διαγνωστικό κέντρο.

Διότι τόσο οι νοσηλευτές όσο και οι γιατροί μπορούν να διαχειριστούν πλίθος περιστατικών και να δώσουν άμεση λύση στους ασφαλισμένους της Interamerican.

Βέβαια θα πρέπει να αναφέρω σε αυτό το σημείο, πως τα Medifirst δεν ανήκουν στην κατηγορία των διαγνωστικών κέντρων αλλά όπως αναφέρω συνεχώς, στο συγκεκριμένο άρθρο, χαρακτηρίζονται ως πολυϊατρεία. Για αυτό το λόγο και μπορούν και διαχειρίζονται έκτακτα περιστατικά υγείας είτε αυτά αφορούν ατύχημα είτε ασθένεια.

 
 

H Αθηναϊκή Mediclinic.

Η Αθηναϊκή Mediclinic στο κέντρο της Αθήνας αποτελεί μια σύγχρονη Γενική Κλινική με όλες τις ιατρικές ειδικότητες και υψηλές τεχνολογικές προδιαγραφές ώστε να παρέχονται ολοκληρωμένες ιατρικές υπηρεσίες.

Η Κλινική λειτουργεί 24 ώρες το 24ώρο, 365 ημέρες το χρόνο. Ανήκει στον Όμιλο Achmea που ανήκει και η Interamerican.

Στην κλινική λειτουργεί πρότυπο κέντρο μαστού, με σύγχρονα και εξειδικευμένα ιατρικά μηχανήματα χαμηλής ακτινοβολίας, υψηλής ευκρίνειας εξοπλισμό στον τομέα της απεικόνισης και πλήρη διαγνωστικά εργαστήρια.

Στο κέντρο μαστού της κλινικής προσφέρονται αξιόπιστες και εξατομικευμένες υπηρεσίες υγείας, προσαρμοσμένες στις ανάγκες της κάθε γυναίκας.

Στην Αθηναϊκή Mediclinic λειτουργούν ιατρικά τμήματα:

  • Παθολογικά Τμήματα

  • Χειρουργικά Τμήματα

  • Εργαστηριακά - Ειδικά Τμήματα

  • Εξωτερικά Ιατρεία

  • Ειδικές Μονάδες

    • Μονάδα βραχείας Νοσηλείας

    • Τμήμα Επειγόντων

    • Τμήμα προληπτικού ελέγχου (Check up)

 
athinaiki-mediclinic.jpg

Αθηναϊκή Mediclinic

  • Διεύθυνση: Δορυλαίου 24 - Πλατεία Μαβίλη, 115 21, Αθήνα

  • τηλ. 210 647 5000

 

Διαβάστε περισσότερα άρθρα από το blog μου.

 

Συμπέρασμα

Όλοι οι ασφαλισμένοι της Interamerican με προγράμματα υγείας, μέσα από την χρήση των ιδιόκτητων μονάδων Medifirst και της Αθηναϊκής Mediclinic απολαμβάνουν υψηλές υπηρεσίες υγείας, εκμεταλλευόμενοι στο μέγιστο τις καλύψεις του συμβολαίου τους.

Αυτό και μόνο δίνει μια προστιθέμενη αξία σε όλα τα συμβόλαια Υγείας της Interamerican, ενώ ταυτόχρονα αποδεικνύει την εξειδίκευση που έχει η εταιρία στις ασφαλίσεις υγείας και τα προγράμματα υγείας.


Θέλεις να μάθεις πως μπορείς να ασφαλιστείς;

Επικοινώνησε μαζί μου για να βρούμε την κατάλληλη ασφαλιστική πρόταση για την ασφάλιση της υγείας σου με πρωτοβάθμια περίθαλψη.

 

Αν το παραπάνω άρθρο σας άρεσε μπορείτε και εσείς να το μοιραστείτε με τους φίλους σας ή την οικογένεια σας, στέλνοντας το με mail ή κοινοποιώντας το στα social media σας.

Αυτό θα βοηθήσει και άλλους ανθρώπους να μάθουν για την Ιδιωτική Ασφάλιση και τα οφέλη της.

Τέλος μην ξεχάσετε να με ακολουθήσετε σε Facebook, Instagram, LikendIn ώστε να ενημερώνεστε για όλα τα νέα άρθρα που δημοσιεύονται κάθε εβδομάδα.

 
Orfanidis Α. Nikοlaos

Είμαι ο Νίκος Ορφανίδης, Ασφαλιστικός Πράκτορας από το 2001.

Είμαι παθιασμένος με την δουλεία μου. Είμαι υπερήφανός και αγαπώ όλα αυτά που η ιδιωτική ασφάλιση προσφέρει σε όποιον αποφασίσει να την κάνει κομμάτι της ζωής του. Μου αρέσει να μοιράζομαι μαζί σας όλα όσα γνωρίζω για την δουλεία μου και τον κλάδο της Ιδιωτικής Ασφάλισης.

Επιπλέον μου αρέσει να δημιουργώ περιεχόμενο, για αυτό και στην σελίδα μου θα βρείτε το προσωπικό μου blog και τα επεισόδια από το podcast “Ο Ασφαλιστής”.

Μπορείτε να με ακολουθήσετε σε Facebook, LinkedIn , Instagram καθώς και στο Spotify.

https://www.orfanidisnikolaos.com
Previous
Previous

Η Ασφάλιση Υγείας, με απλά λόγια. (μέρος Β’)

Next
Next

Γνωρίζεις τι είναι η Ασφάλεια Ζωής;